Karšto Dvigubo Tipo Oro Dulkių Siurblys QS-12000 Dulkių Siurbimo Pen IC SMD Pick-up Pen Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: j2126

€23.10 €16.86

Aprašymas:

Gamintojas:OEM

Modelis:VAC12000

Savybės:

Čia yra savybių, QS-12000 dulkių siurbimo pen:

1. Tai QS-12000 dulkių siurbimo parkeris yra puikus paskirties mašinos gali sugerti 50 gramų, CPU, BGAIC, grandinės plokštės.

Tai QS-12000 dulkių siurbimo parkeris yra ne tik chip lygio priežiūros priemonės ,pagrindinės plokštės remontas priemonėmis, bet ir anti-static valymo priemonė.

Tai QS-12000 dulkių siurbimo parkeris yra rankinis svarbi priemonė, paviršinio montavimo technologija, tai yra daugiausia dirbtinių pleistras pleistras pen burną, per QS-12000 dulkių siurbimo pen savarankiškai generuojamų oro slėgio skirtumas (reverse vakuumas), lustas komponentai iš tiesioginio siurbimo iš juostelės, ir tada rankiniu būdu įrašyti į atitinkamą komponentai PAGALVĖLĖS tiek, per įsiurbimo slėgis buvo pakoreguotas, dirbtinių pleistras pen sorptivity nei lydmetalio pasta (SMT klijais) ir sukibimo, komponentai automatiškai dedami atitinkami PAGALVĖLĖS.

Užsakymai tvarkomi per 3 dienas po mokėjimą ir tikrinimą. -Mes pasirūpinsime siuntą pagal adreso pirkėjas, jeigu, Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. -Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL,UPS,FEDEX,TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs. -Visą stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. -Jeigu turite grąžinti produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav. -Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės. -Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus. -Jeigu norite grąžinti, prašome susisiekti su mūsųklientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai. -Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas. -Palikite mus teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

2. Pikų dama-12000 dulkių siurbimo rašiklį galima reguliuoti keičiant dydį perjungti į tilptų masės komponentų, įvairių dydžių.

3. Tai QS-12000 dulkių siurbimo parkeris yra labiau stabili nei tradicinės pincetai ir efektyviai.Pikų dama-12000 dulkių siurbimo pen tiesiogiai gali adsorbuoti komponentai\ " atgal , išvengti pincetai elementas įrenginio krašto.žala trinkelėmis tiek, kad būtų išvengta lydmetalis balling, ir net reiškinys, suvirinimo ir litavimo tiltai.

4. Tai gali užtrukti disko tipas pasipriešinimo,lengva valdyti, patogu ir praktiška.Gerokai patobulinti, gaminančių efektyviai suvirinimo chip.Oro galia 8W,gali imtis IC ir didelis komponentai.

Ji gali naudoti 220V elektros tiekimo, ir ateina su oro vakuumo generatoriai

5. Tai QS-12000 dulkių siurbimo pen galite pasiimti toks sunkus CPU, SSD, yra BGA lustai, grandinių plokštes ir įvairių IC, varžų, kondensatorių.

Tipas Elektros Įrankių DalysNaudojimas Namuose "PASIDARYK pats"Modelio Numeris Dulkių SiurblysPrekės Pavadinimas meijiabuy

Žymos: ic pikapas, ys oro siurblys, kamuolys dulkių siurblys, ic parinkiklis, bmw dulkių siurblys, lydmetalis čiulpia, dmk oro siurblys, gf oro siurblys, dodge dulkių siurblys, skaitmenų oro siurblys.

Roe Cheng 2020-10-15

Everything OK

Parašyti atsiliepimą

Reitingas