Atsarginių dalių M-1000 tape dispenser priedai M1000 juosta pjovimo mašina priedų išpardavimas žiedas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: j5746

€28.76

will ship užsakymą within3-4 dienas .kartais didelis, kad užtruks ilgesnį laiką .tada siūlome sekimo numerį laiku .parašysiu mažesnės vertės paketą, kad jūsų muitinės formalumų lengva .paprastai aš rašau 8-10 USD sklypo ir pažymėti kaip dovana .jei turite specialių pageidavimų, apie vertę, žemės sklypo pls pastaba mane . .Jei jums vieta, didelis kiekis, kad , tikiuosi, jūs galite pratęsti išsiuntimo laikas man 2-3 dienas , ji trunka ilgiau laiko pasiruošti krovinius nei mažai kiekiais .

TimeArea7-15 darbo daysAsiaNorth Amerikoje

10-25 darbo daysWest EuroMid-EastOceaniaEast Euro30-40 darbo daysSouth AmericaAfrica

TimeArea7-15 darbo daysAsiaNorth Amerikoje

10-25 darbo daysWest EuroMid-EastOceaniaEast Euro30-40 darbo daysSouth AmericaAfrica

Vieną kartą gauti siuntinių , jei žalą , pls susisiekti su manimi, rasti pagalbos , nereikia atidaryti ginčo ar kairę blogų atsiliepimų .nauja parduotuve, sunku kentėti, kad .jei mažiau kiekį , aš atsiųsime poilsio immidiately .dėl kitų bėdų , pls pastaba man laiko, aš greitai atsakyti .pls dėmesį, kad jei turite problemų , turėtų susisiekti su manimi per 7 dienas .Pls remeber Susisiekite su mumis yra pirmas dalykas, jums reikia padaryti .

· JEI gavote produktą, laikotarpį laiko , tikiuosi, kad jums paliko priimtinas ir pagrįstas grįžtamojo ryšio su iniciatyva .JEI jūs ne gauti per laikotarpį laiko , pls susisiekti su manimi, kad didesnė pristatymo laikas vietoj ginčų ar kitų dalykų .Pls nepamirškite paliko atsiliepimą apie geras pardavėjas .Dėka pažangių !

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROSModelio Numeris M1000

Žymos: automatinis juostos, mašina juosta, guoba m1000 automatinė tape dispenser, automatinis pristatymas tape dispenser, ducati m1000 bakas, 1000 m, m1000 dozatorius, m1000 automatinis juostos pjoviklis, cut tape, lipnios juostelės mašina 1000yd.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas