Halogeniniai Žibintai Asamblėjos Audi A6 C5 2003 M. 2004 m. 2005 m priešakinių Šviesų su Varikliu

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: j8113

€96.97 €88.24

Žibintai asamblėjos Halogenų

Taikytinos modeliai:2003-2005 m. Audi A6 C5

Priekinis žibintas garinimo: dėl priekinių Žibintų garinimo: dėl žibintai sandarūs, išorėje temperatūra yra žema, o viduje aukšta temperatūra, bus rūkas.Jei umbra yra garinimo, keturi ventiliaciniai vamzdžiai už žibintai yra užblokuotas.Tiesiog ištraukite guminį vamzdelį už žibintai ir naudoti vielos jį išvalyti.Rūkas išsisklaidys.

Apie reguliavimas šviesa: žibintai turi būti fixedly sumontuoti ant automobilio koreguoti balansą ir aukščio, ir kairės ir dešinės.Yra 2 tamsos varžtelius atgal reguliuoti kairę ir į dešinę ir aukštyn ir žemyn šviesos. [Pastaba: Tamsos turi būti koreguojama profesionalus meistras, o raitelis turėtų ne reguliuoti pats.Galite pasirinkti, veikia, kai šviesos yra tamsus vakare.Nes tamsos varžtą ir atspindi dubenėlio viduje yra susiję, yra tam tikrų varžtų atstumas, kai vairuotojai nesupranta, ir varžtas sukamas prieš laikrodžio rodyklę, kuri sukels tamsos varžtą ir atspindi dubenį būti atskirtos, taigi žibintai yra išjungti.Kai varžtas ir atspindi dubuo yra atskirtos, nėra jokio būdo jį keisti.

Tinka Lempa ŽibintaiKitos Dalies Numeris noGamintojas Dalies Numeris noPrekės Pavadinimas gouhuoKilmės KN(Kilmės)Specialios Funkcijos noMedžiagos Tipas ABS

Žymos: a6 c5, audi a6 c6, 2004 m. motor driver, aufi objektyvas, priekinis žibintas, audi a6 c5, allroad c5, audi a6 c5 priekinis žibintas filmas, audi a6 5 objektyvo priekinis žibintas, 2002 variklis, Žibinto Korpuso.

Navsicai 2020-12-14

good item

Parašyti atsiliepimą

Reitingas