KOWELL Automobilių Stilius VW JETTA MK6 2011 2012 2013-2017 Žibintai LED DRL+ didelis šviesos DIODO + Šviesos Dinamiškas posūkio signalo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: j118054

€558.82 €447.06

1. Mes įdiegta halogeninės lemputės aukštos sijos ir yra lemputė turi savo artimąsias.Jums reikia instaliuoti mažą šviesos lemputės yoursleves.Arba, jei jums reikia, kad lemputės iš mūsų, prašome susisiekite su manimi, prieš užsakymą. 2. Lemputės tipas jūsų nuoroda : artimąsias D2H; didelis šviesos :LED 3.Visi šie carlight turi tą pačią jungtys ir laidai su originaliu automobilio. 4. Dešinėje pusėje (vairas Dešinėje pusėje esančią automobilių & Drive Kairėje kelio pusėje); Kairė ranka ratai (vairas Kairėje, automobilių & Vairuoti Dešinėje kelio pusėje); Šie žibintai yra suprojektuoti Kinų Versija automobiliai (Kairėje ratai).Nors pozicijas ir linijas RHD & PN įrengimas yra pats.Vienintelis skirtumas yra tai, šviesos pluoštas.Jei pirkėjai yra griežtai šviesos modelis, prašome manau, kad per jį.Ar mes gali keisti šviesos modelis, tinka Dešinėje pusėje čia Kinijoje.Tačiau,mes turime imti papildomą mokestį už tai.Jeigu jums reikia RHD versija iš mūsų,prašome siųsti mums žinutę, prieš užsakymą;Arba galite modifikuoti, kad iš savo vietos profesionalus rinkos. 5.Galvos lempos tos pačios jungtys ir laidai originalus automobiliai.Ji yra žaisti ir kištuku.Tačiau,kai kurie automobiliai yra jautrus,patariame pirkėjui įdiegti šie žibintai profesionalus montuotojas. 6. Led liks kietas situaciją ir ilgesnę gyvenimo trukmę NĖ vienas, spalvos blukimas. 7. Galvos lempos projektoriaus objektyvo ir šviesos bus gerai buvo.Ir jie gali suteikti daug daugiau energijos taupymas, vairuotojo būklės.

8. Mes susivynioti šios šviesos burbulas vienoje dėžutėje.Yra pora priekinis žibintas (Kairėje ir Dešinėje) kitoje dėžutėje.Visi Nauji žibintai.

Prekės Svoris 12kgJetta Metų 2015 m.Prekės Skersmuo 3inch"Volkswagen Modelis jettaĮtampa 12VPrekės Pavadinimas XunShiNiMedžiagos Tipas ABSElemento Tipas Priešakinių ŠviesųModelio Pavadinimas Priekinis žibintasUž Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis VOLKSWAGENSpecialios Funkcijos šviesaIšorės Bandymų, Sertifikavimo BMK

Žymos: jetta mk6 priekinis žibintas, , jetta mk6 automatiniai žibintai, vidaus duris skydelio dangtelį volkswagen, jetta mk5, golf mk3 gti, golfo tinklelis, polo kilimas, jetta mk6 žibintai 16, jetta mk6 priekiniai žibintai, zeta mk6 priekinis žibintas.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas